bel ons

Gastouder

Gastouderopvang is de kinderopvang in huiselijke sfeer, veilig bij de gastouder of vraagouders thuis.

 

De gastouder speelt een grote rol in het gezinsleven van de vraagouders omdat de gastouder zorg draagt over de kinderen. De gastouderopvang is een professionele en flexibele kinderopvang. Altijd hetzelfde vertrouwelijke gezicht. Gastouderopvang biedt de kinderen veiligheid, geborgenheid en een vertrouwde omgeving.

De gastouder zorgt dat de kinderen ruimte en gelegenheid tot groei in emotionele, sociale en cognitieve ontwikkeling heeft. Dit wordt aangeboden door de leefruimte uitnodigend, uitdagend en rustgevend te maken. De gastouder biedt structuur in de dagelijkse werkzaamheden en biedt daarbij verschillende activiteiten en speelgoed aan. Dit is naar behoefte en ontwikkeling van het kind. In ons pedagogische beleidsplan kunt u lezen aan welke eisen de gastouders moeten voldoen.

 

Bent u op zoek naar een goede gastouder of gastouder aan huis? Een gastouder die past bij uw gezin en aansluit bij jullie normen en waarden? Wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek!  Heeft u al een gastouder? Ook dan kunt u bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat de overstap naar gastouderbureau Samen soepel zal verlopen. 

 

Heeft u als gastouder nog ruimte in uw gastouderopvang en wilt u zich bij ons aansluiten? Dat kan! We komen graag langs om kennis te maken en om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Overzicht Gastouders

 

Voor de startende gastouder bent u bij ons aan het juiste adres! Na aanmelding komen wij graag bij u langs om alles rustig uit te leggen en hulp te bieden waar nodig is.

Downloads

Pedagogisch beleidsplan
Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
12:39