bel ons

Gastouder

Gastouderopvang is de kinderopvang in huiselijke sfeer, veilig bij de gastouder of vraagouders thuis.

 

Bent u voor uw gezin op zoek naar opvang? Wij gaan samen met u op zoek naar de gastouder die past bij jullie gezin en aansluit bij jullie normen en waarden. In ons pedagogische beleidsplan kunt u lezen aan welke eisen de gastouders moeten voldoen.

 

Overzicht Gastouders

 

Heeft u als gastouder nog ruimte in uw gastouderopvang en wilt u zich bij ons aansluiten? Dat kan! We komen graag langs om kennis te maken en om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Tevens heeft u recht als gastouders op ons activiteitenprogramma 'Samen actief'. Daarbij mag u als gastouders en vraagouders gratis bij ons cursussen, trainingen en workshops volgen.

 

Ook voor de beginnende gastouder bent u bij ons aan het juiste adres! Na aanmelding nemen wij persoonlijk contact met u op en kijken we naar onze toelatingseisen. Nadat alle eisen voldoen begeleiden wij u met de keuze voor een opleiding of traject, welke bij u past om gastouder te worden. Is dit behaald, dan zijn er vervolgstappen zoals een EHBO certificaat en een aanvraag van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Om het woonadres te laten voldoen als opvangadres zullen wij met u de risicoinventarisatie uitvoeren en de punten met u door spreken. De GGD zal vervolgens bij u langskomen om nogmaals alles te controleren. Geeft de GGD akkoord, krijgt u via de gemeente uw LRK nummer toegestuurd. Het is tijd om vraagouders te gaan werven, u mag starten als gastouder!