bel ons

Gastouder Geke in Bant

Nieuwe gastouder in Bant!
Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Geke Poppe - Punter. Ik woon sinds een jaar met mijn man en twee kinderen van 4 en 6 jaar in Bant.
Na mijn studie SPW niveau 4 te hebben behaald ben ik gelijk aan het werk gegaan in de kinderopvang. Hier heb ik een aantal jaar gewerkt tot ik besloot om gastouder te worden. Dit deed ik destijds bij het gezin thuis. Na 6 jaar en de kinderen inmiddels allemaal op de basisschool ben ik bij dat gezin gestopt. Het kriebelt nog steeds het werken met kinderen en daarom heb ik besloten om nu gastouder te worden bij mij thuis. We hebben een mooie ruime woning met een mooie tuin waar heerlijk gespeeld kan worden. Een leuke plek voor kinderen om te spelen.
Ik ben graag buiten en ik vind het belangrijk dat de kinderen ook buiten kunnen en mogen ontdekken. Mijn uitgangspunten zijn: Ieder kind mag zichzelf zijn en spelend leren in een veilige omgeving. Lekker buiten nieuwe dingen ontdekken en vooral samen plezier maken.
Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen 2 dagen per week bij mij terecht.
Denkt u na het lezen; ik ben wel geïnteresseerd of wil eens een kijkje komen nemen. U ben van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.
Wie weet tot ziens.
Groeten van Geke
Mijn telefoon nummer is 0655588921.
Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
06:13