bel ons

Gastouder Madeleine Konings

Hallo Allemaal,

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Madeleine Konings, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 dochters Rosalinde van 9 jaar en Livianne van 11 maanden in Biddinghuizen. Na mijn opleiding SPW Kinderopvang heb ik 10 jaar bij kinderdagverblijven gewerkt en ben sinds 2014 thuis als gastouder gaan werken om meer persoonlijke aandacht te kunnen geven aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij wonen in een ruime 2onder1kap woning en hebben een mooie afgesloten tuin. Binnen en buiten onze woning is veel speelruimte en speelgoedkeuze voor zowel een baby, dreumes als peuter. Bij Gastouderopvang Eigenwijs mag het kind zelf ontdekken. Er wordt tijdens het spelen gekeken naar wat ieder kind interesseert en nodig heeft en daarop worden gerichte activiteiten en educatieve materialen aangeboden. Zo kan ieder kind spelenderwijs leren, vertrouwen krijgen in eigen kunnen en op eigen tempo ontwikkelen.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen veel naar buiten gaan. Dat is ook te zien in de activiteiten die ik de kinderen aanbied; zoals naar speeltuinen, het bos en de kinderboerderij met een vierling kinderwagen of een bakfiets. Het zijn activiteiten waar ik de kinderen volop van zie genieten. Naast de buiten activiteiten gaan we ook naar de bibliotheek en vermaken we ons met knutselen, puzzelen, bouwen, bewegen en nog veel meer keuzemogelijkheden zodat alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs gestimuleerd kunnen worden naar behoefte van ieder kind. Vooral het plezier hebben samen en de kinderen zien groeien vind ik leuk en geeft mij elke dag weer een fijn gevoel dat ik dit werk mag doen!

 

Bekijk voor meer informatie www.gastouderopvangeigenwijs.nl

 

Lijkt het je leuk om kennis te maken en de mooie omgeving hier te bekijken? Neem dan gerust contact op met Gastouderbureau Samen of met mij.

 

Met vriendelijke groet,

Madeleine Konings

06-44153066

 

Om activiteiten te delen gebruik ik:

www.facebook.com/GastouderopvangEigenwijs /

www.instagram.com/gastouderopvangeigenwijs/

Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
16:54