bel ons

Over ons

WIE IS GASTOUDERBUREAU SAMEN

Wij zijn Mariska Bolt en Jeanine van Drogen. Samen zijn wij het team achter gastouderbureau Samen. Samen is ontstaan uit onze eigen ervaringen. Beide zijn wij werkzaam geweest als gastouder. Mariska is werkzaam geweest als gastouder aan huis en Jeanine heeft haar gastouderopvang in haar eigen huis gehad. Daarbij brengen wij onze kinderen naar de gastouder toe. Al enige jaren werken wij samen met vele gastouders. Ongeacht de afstand hebben wij goed contact en komen we graag langs. 

 

Onze missie als gastouderbureau

 

De naam Samen, het woord zegt het al! We doen het samen met elkaar, de gastouder, de vraagouders en wij. Samen zijn wij gastouderbureau Samen. Zonder gastouders en vraagouders kunnen wij niet mooie gastouderbureau draaien. Wij zijn een actief bureau. Wij dragen bij in de kwaliteit en ontwikkeling van de gastouderopvang. Je bent bij ons verzekerd van een vast gezicht, snelle reactie  een professionele dienstverlening met een eigen activiteitenprogramma "Samen actief" en een divers (online) cursus aanbod voor zowel de gastouders als de vraagouders.

 

Wat is de visie achter ons bureau?

 

Het belang van het kind(eren), ondersteuning bij de ontwikkeling van de kinderen en gastouders, betaalbare en persoonlijke bemiddeling tussen vraagouders en gastouders staat op één!

 

Een professioneel en betaalbaar gastouderbureau met een persoonlijke benadering. Lijkt ons een goede combinatie? Wie is het gezicht achter de gastouder of vraagouders? En uiteraard andersom wie zijn wij? Voelt het goed? Is er een klik? Dat vinden wij erg belangrijk, dat het gevoel goed is! Het kostbaarste bezit wordt aan jou als gastouder en ons als bureau toevertrouwd. Daarom is een veilige, professionele en gezellige gastouderopvang van belang zodat de vraagouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Dat is ons streven en ons doel, en hoe mooi is het dat wij dit met elkaar kunnen bereiken!

 

 

Wil je via gastouderbureau Samen opvangen? Of ben je op zoek naar opvang voor jouw kinderen? Meld je gratis aan!

Klik op de knop om je aan te melden.

Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
00:33