bel ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeanine van Drogen en Mariska Bolt. Wij zijn het gezicht achter gastouderbureau Samen. Samen is ontstaan door onze eigen ervaringen, beide zijn wij als gastouder werkzaam geweest.

 

Wij, als twee ervaren gastouders weten hoe het is om gastouder te zijn en om aangesloten te zijn bij een gastouderbureau. Ook weten wij hoe het is om een vraagouder te zijn bij een gastouder. Wij brengen onze eigen kinderen ook nu nog steeds gezellig naar de gastouder toe. Vanuit deze ervaringen kunnen wij gastouders en vraagouders nog beter begrijpen.

 

Waar komt de naam Samen vandaan? De naam Samen, het woord zegt het al. We doen het samen met elkaar, de gastouder, de vraagouders en wij. Samen zijn we gastouderbureau Samen. Zonder gastouders en vraagouders kunnen wij niet dit mooie gastouderbureau draaien. Wij zijn een actief bureau, je bent bij ons verzekerd van een vast gezicht, snelle reactie, een professionele dienstverlening met een eigen activiteitenprogramma (zie kopje activiteitenprogramma voor meer informatie) en een divers (online) cursussen aanbod voor zowel de gastouders als de vraagouders.

 

Gastouderbureau Samen is dus ontstaan door onze eigen ervaringen. Maar wat is de visie achter ons bureau? Kort gezegd:

 

Het belang van de kind(eren), ondersteuning bij de ontwikkeling van de kinderen, betaalbare en persoonlijke bemiddeling tussen vraagouders en gastouders staat op een!

 

Een professioneel en betaalbaar gastouderbureau met persoonlijk contact. Lijkt ons een goede combinatie. Wie is het gezicht achter de gastouder of vraagouders? En uiteraard andersom wie zijn wij. Voelt het goed? Is er een klik? Dat vinden wij erg belangrijk, dat het gevoel goed is! Het kostbaarste bezit wordt aan ons en jou als gastouder toevertrouwd. Daarom is een veilige, professionele en gezellige gastouderopvang van belang zodat de vraagouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Dat is ons streven en ons doel, en hoe mooi is het dat het nog betaalbaar is voor de ouders!  

 

Wij vinden het belangrijk dat jullie gehoord worden als gastouder en vraagouders, maar ook wij staan open voor verbeterpunten. Door samen te werken met elkaar, kunnen we gastouderbureau Samen tot een hoger level brengen.  

 

Sluit jij je bij ons aan? Als gastouder mag je bij meerdere gastouderbureaus aangesloten zijn. Ook als vraagouders mag je bij de gastouder aangeven met welk gastouderbureau je graag wilt samenwerken. De ouders zijn namelijke degene die het gastouderbureau betalen. Hoe fijn is het dan dat er bij ons betaalbare bureaukosten zijn. Meer informatie over onze tarieven kunt u vinden onder het kopje tarieven.  

 

Uiteraard staan wij open voor een kennismakingsgesprek en dat is helemaal vrijblijvend! Wij kijken graag samen met jou uit naar een mooie samenwerking.

 

Graag tot ziens bij gastouderbureau Samen.

 

 

 

Downloads

Pedagogisch beleidsplan
Stappenplan bij signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld
Privacy beleid
Reglement oudercommissie
Klachtenregeling
Klachtenformulier vraagouder
Klachtenformulier gastouder
Geschillenvrij 2021
Geschillenvrij 2020
Geschillenvrij 2019
GGD rapport 2022
GGD rapport 2021
GGD rapport 2020
GGD rapport 2019
Samen GOB rapport registratie
Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
20:33