bel ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeanine van Drogen en Mariska Bolt. Wij zijn het gezicht achter gastouderbureau Samen. Samen is ontstaan door onze eigen ervaringen omdat wij allebei als gastouder werkzaam zijn geweest.

 

Wij, als twee ervaren gastouders weten hoe het is om gastouder te zijn en om aangesloten te zijn bij een gastouderbureau. Ook weten wij hoe het is om een vraagouder te zijn bij een gastouder. Wij brengen onze eigen kinderen ook nu nog steeds gezellig naar de gastouder toe. Vanuit deze ervaringen kunnen wij gastouders en ouders nog beter begrijpen.

 

Waar komt de naam Samen vandaan? De naam Samen, het woord zegt het al. We doen het samen met elkaar. De gastouder, de ouders en wij, zijn samen gastouderbureau Samen. Zonder gastouders en ouders kunnen wij niet dit mooie gastouderbureau draaien. Wij zijn een actief bureau, je bent bij ons verzekerd van een vast gezicht, snelle reactie en een professionele dienstverlening dat een eigen activiteitenprogramma heeft (zie kopje activiteitenprogramma voor meer informatie) en een divers (online) cursussen aanbod voor zowel de gastouders als de ouders.

 

Het gastouderbureau Samen is dus ontstaan door onze eigen ervaringen. Maar wat is de visie achter ons bureau? Kort gezegd:

 

Het belang van de kind(eren), betaalbare en persoonlijke bemiddeling tussen vraagouders en gastouders staat op een!

 

Een professioneel en betaalbaar gastouderbureau met persoonlijk contact. Lijkt ons een goede combinatie. Wie is het gezicht achter de gastouder of ouders. En uiteraard andersom wie zijn wij. Voelt het goed? Is er een klik? Dat vinden wij erg belangrijk, dat het gevoel goed is! Het kostbaarste bezit wordt aan ons en jou als gastouder toevertrouwd om een veilig en gezellige omgeving te krijgen bij de gastouderopvang zodat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Dat is ons streven en ons doel, en hoe mooi is het dat het nog betaalbaar is voor de ouders!  

 

Wij vinden het belangrijk dat jullie gehoord worden als gastouder en ouder, maar ook wij staan open voor verbeterpunten. Door samen te werken met elkaar, kunnen we gastouderbureau Samen tot een hoger level brengen.  

 

Sluit jij je bij ons aan? Als gastouder mag je bij meerdere gastouderbureaus aangesloten zijn. Ook als ouder mag je bij de gastouder aangeven met welk gastouderbureau je graag wilt samenwerken. De ouders zijn namelijke degene die het gastouderbureau betalen. Hoe fijn is het dan dat er bij ons betaalbare bureaukosten zijn. Meer informatie over onze tarieven kunt u vinden onder het kopje tarieven.  

 

Uiteraard staan wij open voor een kennismakingsgesprek en dat is helemaal vrijblijvend! Wij kijken graag samen met jou uit naar een mooie samenwerking.

 

Graag tot ziens bij gastouderbureau Samen.

Downloads

GGB rapport augustus 2020
Privacy beleid
Pedagogisch beleidsplan
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling
Stappenplan bij signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld
Rapport GGD 2019
Klachtenformulier vraagouder
Klachtenformulier gastouder
Reglement oudercommissie
Samen GOB rapport registratie
Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
01:15