bel ons

Samen actief

Een kind is het kostbaarste en uniekste bezit die je kunt hebben. Kinderen ontwikkelen en groeien in een bepaald tempo op. Gastouderbureau Samen vindt het van groot belang dat elk kind  zich in een veilige en gezonde leefomgeving, zich in zijn eigen tempo kan ontdekken, ontwikkelen en op kan groeien. Daarbij speelt de gastouder een grote rol. De gastouder draagt de zorg dat de kinderen spelenderwijs, door sturing en begeleiding gestimuleerd worden om zich te kunnen ontwikkelen.

 

Gastouderbureau Samen heeft voor de kinderen en ter ondersteuning voor de gastouders het eigen activiteitenprogramma 'Samen actief" ontwikkeld. Elke twee maanden wordt er met een nieuw thema gewerkt en ontvangen de gastouders elke twee weken de bijhorende activiteiten. De activiteiten zijn opgebouwd in drie leeftijdscategorieën 0-4, 4-7 en 7-13 jaar . De activiteiten zullen de sociale, taal, emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling stimuleren. Kijk in de jaarkalender voor de thema's, cursussen, trainingen en informatieavonden. 

 

Jaarlijks worden er (online)cursussen, informatieavonden en (online)trainingen georganiseerd. De (online)cursussen, (online)trainingen en informatieavonden zijn gratis toegankelijk voor aangesloten gastouders en vraagouders. 

 

De jaarlijkse cursussen:

 

- De Meldcode

- EHBO basis

- EHBO herhaling 

- Praktijk Kids connect 

- Fagon 'De startende gastouder'

Downloads

Jaarkalender 2020
Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
10:43