bel ons

Activiteitenprogramma

 Samen actief is het activiteitenprogramma van gastouderbureau Samen. Wij werken samen met Doenkids en KinderwijsTV. In de DoenKids online database staan duizenden activiteiten die uitgewerkt zijn door een heel team van pedagogen, activiteitenontwikkelaars en grafisch vormgevers. De activiteiten zijn heel divers en zijn er allemaal op gericht de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Natuur, techniek, creatief, muziek, sport, spel en ontdekken…het komt allemaal aan bod. Van baby-activiteiten tot stoere activiteiten voor 8-plussers: voor alle leeftijden is er wel een aanbod. Ideaal zijn ook de woordkaarten per thema om de taalontwikkeling te stimuleren. Gastouderbureau Samen heeft een abonnement op DoenKids en deelt deze activiteiten met alle aangesloten gastouders. Op deze manier word je steeds geïnspireerd en helpt het jou ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te kunnen bieden. 

 

Elke twee weken ontvangen de gastouders nieuwe activiteiten voor de kinderen met elke twee maanden een nieuw thema. De activiteiten zijn opgebouwd in verschillende leeftijdscategorieën . De activiteiten zullen de sociale, taal, emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling stimuleren. Kijk in de jaarkalender voor de thema's, cursussen, trainingen en informatieavonden. 

 

Door de samenwerking met KinderwijsTV kunnen wij de gastouders online bijscholingen aanbieden. Dit biedt de gastouders mogelijkheden om verder te ontwikkelen op het gebied van ondersteuning en begeleiding aan kinderen, de kennis over de kinderen en het ondernemerschap.

 

Jaarlijks worden er (online)cursussen, informatieavonden en (online)trainingen georganiseerd. De (online)cursussen, (online)trainingen en informatieavonden zijn gratis toegankelijk voor aangesloten gastouders en vraagouders. 

 

De jaarlijkse cursussen:

 

- De Meldcode

- EHBO herhaling 

- Divers aanbod KinderwijsTV

 

Wil je via gastouderbureau Samen opvangen? Of ben je op zoek naar opvang voor jouw kinderen? Meld je gratis aan!

Klik op de knop om je aan te melden.

Stuur een app'je
Gastouderbureau Samen
Samen sterk in opvang
online
Waarmee kunnen we u helpen?
07:19